ORGULL 2018

Us vull convidar als actes que amb motiu del dia internacional del orgull LGTBI, l’Àmbit de la FSC de CCOO de Catalunya farem i participarem.

El dijous 28 de juny a les 12 del mati al Hall de CCOO farem la presentació del nou full d’afiliació.

Aquest full ha estat una reivindicació de l’Àmbit des de fa temps ja que pensàvem que quedava exclosa un col·lectiu de la nostra afiliació, finalment això ha quedat resols amb el nou full.

Posteriorment farem la lectura del manifest del dia del orgull ,finalitzarem l’acte amb una fotografia de grup amb la bandera LGTBI al carrer.

També us vull invitar a participar en la manifestació del dissabte dia 30 a les 18:30 hores a la plaça Universitat, amb el lema “Aturem l’Odi LGTBI” . Aquesta manifestació és reivindicativa i CCOO estem a la Comissió Unitària que l’organitza. Assistirà el Secretari General Javier Pacheco.

Les persones de l’Àmbit de CCOO son en una important majoria delegats/es, afiliats i afiliades de la FSC i per això és important la visibilitat de la nostra federació en els actes que anem organitzant.

També comentar-vos que ja tenim una pàgina web del àmbit de la FSC que podreu consultar i col·laborar a partir de avui mateix.

Moltes gràcies i compto amb la vostra participació.

2018-06-28T09:53:24+01:00